Як пити воду в холодну пору року?

Як пити воду в холодну пору року?
19.11.2018
Споживання чистої питної води не потрібно припиняти з приходом осені / зими. Звичайно, в цей час хочеться більше тепла, але ж воду можна пити і теплою. Про це і піде мова в цій статті.
Поділитись в соцмережі:

Корінні китайці мають одну дуже дивну звичку. Вони завжди носять із собою невеликий термос, який наповнюють не чаєм або кавою, а саме гарячою водою. Та й в місцевому ресторані перед їжею вам швидше за все принесуть склянку теплої чистої води. А все тому, що китайська народна медицина стверджує, що гаряча вода надзвичайно корисна для здоров'я.

Її регулярне вживання може попередити багато хвороб, зміцнити імунітет. При цьому споживання теплої води - невід'ємний етап лікування безлічі захворювань. Також вона здатна зняти стрес, підняти настрій і підбадьорити, що добре впливає на вирішення проблем під час сімейних або робочих негараздів.

Науковий погляд на питання про споживання гарячої води

Вживання холодної води під час їжі викликає застигання жирів, а, значить, погіршується травлення. Щоб стимулювати процес перетравлення їжі, краще пити теплу воду, стверджують вчені.

Поки ми спимо на стінках кишечника осідає слиз і бруд. Гаряча води випита натщесерце стимулює перистальтику кишечника, тим самим допомагаючи йому позбутися токсинів. Адже саме накопичення токсинів в організмі викликає більшість захворювань.

Тепла вода також допомагає жовчному міхуру безболісно позбутися жовчі, що накопичилася і затверділа за ніч. Якщо ви страждаєте від печії, то радимо вам спробувати позбутися від неї за допомогою гарячої води.

Крім того, тепла вода швидше засвоюється організмом, а значить кисень і мікроелементи швидше надходять в кров. Регулярний прийом теплої води вже через кілька тижнів помітний на шкірі обличчя. Її колір вирівнюється, зникає сірий відтінок, заломи.

Як пити гарячу воду?

Вода повинна бути теплою, але не кип'яченою і не надмірно гарячою. У цьому вам допоможе кулер для нагрівання води. Ви легко можете отримати склянку теплої питної води готової до вживання. Якщо ви ще не звикли регулярно пити воду, то можна прикрасити оптимізувати її смак 2-3 краплями лимонного соку.

Інші новини

Кілька думок про те чи потрібен кулер

Більшість мають вдома тільки чайник для нагрівання води і не знають, як функціонує кулер. Від не знання того, як працює пристрій, складніше оцінити його переваги і потребу в цілому. У цій статті ми розберемо на що слід звернути увагу і що ви отримаєте, придбавши кулер для води.
Детальніше

Все про сильні і слабкі сторони настільного кулера

Рано чи пізно ті, хто для пиття купує очищену бутильовану воду розуміють, що купувати у великій тарі вигідніше. Але впоратися з великою пляшкою без додаткових пристосувань практично неможливо. Вага 19-ти літрового бутля занадто велика, щоб воду можна було комфортно налити в стакан.
Детальніше

Чи можна використовувати гарячу воду з кулера для приготування смачного чаю?

Головним аргументом проти того, щоб використовувати воду з кулера з підігрівом для приготування чорного / зеленого чаю, є той факт, що кулер не нагріває воду до 100°С, а значить і не кип'ятить. Але, якщо говорити про правильні методи заварювання китайського чаю, то окріп вам і не потрібен.
Детальніше

Як правильно використовувати кулер в школі і дитячому садку?

У вашому класі або групі з'явився кулер для води? Це дуже добре. Адже тепер вам не доведеться хвилюватися про те, що ваша активна дитина відчуває спрагу. Разом з тим, кулер - це технологічний електричний пристрій і для безпечної роботи з ним, потрібно пам'ятати про декілька моментів.
Детальніше
Міста