Критерії вибору кулера в школу

Вибираємо кулер в школу
28.12.2018
Чиста питна вода - необхідний компонент здорового щоденного шкільного побуту. Рухливість і енергійність дітей, особливо молодшого віку, викликає активне споживання води. На жаль, міська система водопостачання не може надати воду з відмінними смаковими якостями. Тому про чисту і смачну воду, батькам потрібно піклуватися самостійно.
Поділитись в соцмережі:

На що потрібно звернути увагу при виборі кулера

Більшість складнощів, що виникають під час вибору кращого кулера для води для школи, пов'язані з тим, що покупець погано розуміє яким вимогам повинен відповідати пристрій. Отже, розглянемо кілька параметрів на які потрібно звертати увагу при виборі кулера:

  1. Охолодження. Охолодження води хороша опція для тих, хто вміє нею правильно користуватися. На жаль, школярі часто нехтують ризиком переохолодження через вживання надмірно холодної води. Особливо, учні молодших класів, які після активної прогулянки у дворі відчувають сильну спрагу. Вода повинна мати кімнатну температуру, тоді вона буде безпечною для споживання. Тому від функції охолодження можна відмовитися.
  2. Підігрів. Функція підігріву води зручна річ для тих, хто залишається в школі на цілий день. Тоді діти мають можливість приготувати собі теплий напій на обід або ланч. Для старшокласників кулер з підігрівом води - зручне місце для неофіційної комунікації. При цьому важливо звернути увагу на моделі, оснащені системою блокування гарячого крана від дітей.
  3. Озонування. Озонування додаткова «плюшка», якою може бути обладнаний кулер підлоговий з компресорним охолодженням. Озонування - це процедура, покликана знищити бактерії та інфекції. У шафці-озонаторі можна зберігати чашки, тарілки та ложки учнів. Таке доповнення до звичайного кулера дає можливість попередити зараження через використання чужого посуду.
  4. Підлоговий або настільний кулер. Кожен з цих видів кольорів має свої переваги. Наприклад, в підлоговий кулер з нижнім завантаженням встановити балон з водою зможе навіть вчителька, а ось при верхньому завантаженні їй доведеться шукати допомоги. У той же час, настільний кулер займає менше місця і коштує дешевше.

Де купити кулер?

Кулер для води настільний без нагріву або будь-яку іншу вподобану вам модель можна купити в інтернет-магазині кулерів для води Кулерок. Якщо у вас виникли будь-які труднощі з вибором, зателефонуйте нам обов'язково. Наші менеджери допоможуть вам підібрати кулер, що максимально відповідає вашим потребам.

Інші новини

Кілька думок про те чи потрібен кулер

Більшість мають вдома тільки чайник для нагрівання води і не знають, як функціонує кулер. Від не знання того, як працює пристрій, складніше оцінити його переваги і потребу в цілому. У цій статті ми розберемо на що слід звернути увагу і що ви отримаєте, придбавши кулер для води.
Детальніше

Все про сильні і слабкі сторони настільного кулера

Рано чи пізно ті, хто для пиття купує очищену бутильовану воду розуміють, що купувати у великій тарі вигідніше. Але впоратися з великою пляшкою без додаткових пристосувань практично неможливо. Вага 19-ти літрового бутля занадто велика, щоб воду можна було комфортно налити в стакан.
Детальніше

Чи можна використовувати гарячу воду з кулера для приготування смачного чаю?

Головним аргументом проти того, щоб використовувати воду з кулера з підігрівом для приготування чорного / зеленого чаю, є той факт, що кулер не нагріває воду до 100°С, а значить і не кип'ятить. Але, якщо говорити про правильні методи заварювання китайського чаю, то окріп вам і не потрібен.
Детальніше

Як правильно використовувати кулер в школі і дитячому садку?

У вашому класі або групі з'явився кулер для води? Це дуже добре. Адже тепер вам не доведеться хвилюватися про те, що ваша активна дитина відчуває спрагу. Разом з тим, кулер - це технологічний електричний пристрій і для безпечної роботи з ним, потрібно пам'ятати про декілька моментів.
Детальніше
Міста