Настільний кулер - ідея для подарунка колегам

Настільний кулер - ідея для подарунка колегам
26.09.2018
Що подарувати колезі? Крім стандартних ідей у вигляді плюшевих ведмедиків і флешок останнім часом частіше з'являється і нестандартний підхід, наприклад, настільний кулер. А чому, власне, і ні? Адже сама по собі ідея подарувати такий пристрій варта уваги, і нічого в цьому дивного немає.
Поділитись в соцмережі:

Настільний кулер для води відмінно впишеться в будь-який інтер'єр, і не тільки офісу. Настільні кулери дуже популярні і для домашнього використання, адже в своїй конструкції пристрій має не тільки підставу для кріплення ємності для води, але і фільтр, і інші дуже потрібні пристрої.


Оптимально пристрій і для офісного використання, особливо якщо немає можливості встановити великий настільний кулер, та й в невеликому офісі з 3-5 працівниками такий кулер буде більш доречний.


Невеликий компактний настільний кулер багато в чому має такі ж функції, як і на підлозі, питання тут тільки в розмірах, ну і, звичайно, в ціні, адже в порівнянні з підлоговими моделями вартість таких пристроїв в 2-2,5 рази менше.

У чому переваги настільного кулера

Як показує практика, великі і просторі офіси солідних компаній і фірм схожі на ті, що показують в серіалах, в реальних містах зустрічаються рідко. Здебільшого офісні приміщення - це невеликі за розмірами конторки, в яких важливий буквально кожен квадратний метр площі. Ось чому в реальних адвокатських бюро та нотаріальних конторах навіть підвіконня використовуються як додаткове місце для зберігання паперів. Компактність - ось один з головних козирів настільного кулера для води.


Другою важливою перевагою для цього пристрою є наявність функції підігріву води. Дійсно, багато моделей обладнуються функцією нагріву води, а в умовах офісу приділити собі хвилинку для того, щоб випити чашку кави, важливо. І нехай обсяг ємності для нагріву води і невеликий, все одно кулер набагато краще в цьому плані електрочайника. Для чайника потрібно місце, щоб закип'ятити воду, але і після того, як він закипить і чай буде заварений, гарячий чайник все одно залишиться гарячим і досить небезпечним, все-таки всередині нього знаходиться окріп.


Настільний кулер дозволяє використовувати різні ємності для води, тому якщо колектив невеликий, можна замовити бутель малого або середнього обсягу, ну а для великої компанії, цілком можливо, знадобиться і збільшений обсяг води.

Інші новини

Кілька думок про те чи потрібен кулер

Більшість мають вдома тільки чайник для нагрівання води і не знають, як функціонує кулер. Від не знання того, як працює пристрій, складніше оцінити його переваги і потребу в цілому. У цій статті ми розберемо на що слід звернути увагу і що ви отримаєте, придбавши кулер для води.
Детальніше

Все про сильні і слабкі сторони настільного кулера

Рано чи пізно ті, хто для пиття купує очищену бутильовану воду розуміють, що купувати у великій тарі вигідніше. Але впоратися з великою пляшкою без додаткових пристосувань практично неможливо. Вага 19-ти літрового бутля занадто велика, щоб воду можна було комфортно налити в стакан.
Детальніше

Чи можна використовувати гарячу воду з кулера для приготування смачного чаю?

Головним аргументом проти того, щоб використовувати воду з кулера з підігрівом для приготування чорного / зеленого чаю, є той факт, що кулер не нагріває воду до 100°С, а значить і не кип'ятить. Але, якщо говорити про правильні методи заварювання китайського чаю, то окріп вам і не потрібен.
Детальніше

Як правильно використовувати кулер в школі і дитячому садку?

У вашому класі або групі з'явився кулер для води? Це дуже добре. Адже тепер вам не доведеться хвилюватися про те, що ваша активна дитина відчуває спрагу. Разом з тим, кулер - це технологічний електричний пристрій і для безпечної роботи з ним, потрібно пам'ятати про декілька моментів.
Детальніше
Міста